Vad säger andra

Jag började gå hos Anette då jag inte kunde få någon klarhet i varför jag inte kunde sluta hosta och jag hade stora andningssvårigheter. Hostan var enligt läkarna oidentifierbar och jag visade inga tecken på astma. Inga prover visade på infektion eller liknande.
Rent vetenskapligt var jag ”frisk”.
Efter mina första tre eller fyra Kraniosakral sessioner märkte jag att min hosta kom allt mer sällan. Även mina andningssvårigheter blev mindre påträngande.
Jag kunde hitta roten till mina besvär.
Jag har nu gått hos Anette regelbundet i 2 år i kombination KBT och Kraniosakral terapi och sett stora framsteg i min fysiska hälsa men även i min psykiska. Kombinationen av samtal och behandling har gjort att jag blivit en mer harmonisk och jordad person.
Det är jag verkligen tacksam för!

Rebecka Kalanzi

2019-09-15T19:17:34+00:00

Rebecka Kalanzi

Jag började gå hos Anette då jag inte kunde få någon klarhet i varför jag inte kunde sluta hosta och jag hade stora andningssvårigheter. Hostan var enligt läkarna oidentifierbar och jag visade inga tecken på astma. Inga prover visade på infektion eller liknande. Rent vetenskapligt var jag ”frisk”. Efter mina första tre eller fyra Kraniosakral sessioner märkte jag att min hosta kom allt mer sällan. Även mina andningssvårigheter blev mindre påträngande. Jag kunde hitta roten till mina besvär. Jag har nu gått hos Anette regelbundet i 2 år i kombination KBT och Kraniosakral terapi och sett stora framsteg i min fysiska hälsa men även i min psykiska. Kombinationen av samtal och behandling har gjort att jag blivit en mer harmonisk och jordad person. Det är jag verkligen tacksam för!
Jag har varit en trogen patient i många år.
Jag gick till Anette pga att jag hade Karpaltunnelsyndrom i båda händerna.
Tre läkare tyckte att jag skulle operera men Anette lyckades arbeta bort syndromet. Om jag får någon känning, så vet jag precis vad jag ska göra.
Har också en ryggreumatisk sjukdom med låsningar i ryggen. Anette har behandlat mig med olika metoder en längre tid så nu har jag väldigt god kroppskännedom och vet hur jag ska agera om jag får någon känning.
Anette är en väldigt behaglig person och är mycket professionell och allsidig. Hon gör underverk med sina händer. Jag rekommenderar henne starkt!

Eva

2017-03-27T17:16:19+00:00

Eva

Jag har varit en trogen patient i många år. Jag gick till Anette pga att jag hade Karpaltunnelsyndrom i båda händerna. Tre läkare tyckte att jag skulle operera men Anette lyckades arbeta bort syndromet. Om jag får någon känning, så vet jag precis vad jag ska göra. Har också en ryggreumatisk sjukdom med låsningar i ryggen. Anette har behandlat mig med olika metoder en längre tid så nu har jag väldigt god kroppskännedom och vet hur jag ska agera om jag får någon känning. Anette är en väldigt behaglig person och är mycket professionell och allsidig. Hon gör underverk med sina händer. Jag rekommenderar henne starkt!
Kraniosakral terapin har definitivt hjälpt mig helskinnad genom en oerhört stressig period i livet (över ett år med det högsta tryck jag någonsin upplevt).
Svårt att peka på just vad det är, som händer i kroppen och hjärnan, men det känns bra och det är jag nöjd med. Känns bra med ökat välbefinnande. Sökte mig ursprungligen till denna behandling för att få ner trycket i mina ögon, vilket har lyckats, även om det är i kombination med läkarbehandling.

Gunnar L

2017-04-20T16:46:24+00:00

Gunnar L

Kraniosakral terapin har definitivt hjälpt mig helskinnad genom en oerhört stressig period i livet (över ett år med det högsta tryck jag någonsin upplevt). Svårt att peka på just vad det är, som händer i kroppen och hjärnan, men det känns bra och det är jag nöjd med. Känns bra med ökat välbefinnande. Sökte mig ursprungligen till denna behandling för att få ner trycket i mina ögon, vilket har lyckats, även om det är i kombination med läkarbehandling.
Kraniosakral terapi är en kraftfull metod som i mitt fall räddat mig från steloperation av ländryggen.
Att komma till Anette och hennes energi är som att bli inlindad i bomull och samtidigt veta att min kropp får assistans att läka.

Anneli Wästerlund

2017-03-27T17:17:29+00:00

Anneli Wästerlund

Kraniosakral terapi är en kraftfull metod som i mitt fall räddat mig från steloperation av ländryggen. Att komma till Anette och hennes energi är som att bli inlindad i bomull och samtidigt veta att min kropp får assistans att läka.
Beröring är nyckeln till helande och läkning och utveckling!
Jag har fått ta del av den gåvan genom Anette (som är mångsidig och kunnig inom flera olika metoder) där jag valt Kraniosakral behandlingsterapi.

Ordet Terapi lär betyda förändring och behovet eller längtan efter sådan kan man ha av många olika anledningar. Jag går själv en utbildning till Rosenterapeut och det har verkligen öppnat mina sinnen ännu mer för just beröringens möjligheter att också på djupet hjälpa, förändra och utveckla. Jag kan varmt rekommendera dig som läser detta att du ger dig själv den möjligheten genom att boka en behandling hos Anette.

Lena Karlsson

2017-04-20T17:26:19+00:00

Lena Karlsson

Beröring är nyckeln till helande och läkning och utveckling! Jag har fått ta del av den gåvan genom Anette (som är mångsidig och kunnig inom flera olika metoder) där jag valt Kraniosakral behandlingsterapi. Ordet Terapi lär betyda förändring och behovet eller längtan efter sådan kan man ha av många olika anledningar. Jag går själv en utbildning till Rosenterapeut och det har verkligen öppnat mina sinnen ännu mer för just beröringens möjligheter att också på djupet hjälpa, förändra och utveckla. Jag kan varmt rekommendera dig som läser detta att du ger dig själv den möjligheten genom att boka en behandling hos Anette.
Anette, jag har slutat tro på slumpen. Och att jag träffade dig var inte någon slump. Du var precis vad jag behövde där och då, jag visste bara inte om det själv förrän jag hittade din hemsida.
Då hade jag nyligen fått reda på att jag var gravid och jag var sökande på den inre resa jag påbörjat. Jag kände att böcker inom personlig utveckling kunde vara hjälpsamma till en viss gräns. Nu behövde jag en mentor, någon som kunde hjälpa mig att utforska min egen visdom. Jag hade en övertygelse om att allt jag behöver finns inom mig, men utan dig vid min sida tror jag det tagit betydligt längre tid att nå dit jag är idag.
Jag gick hos dig regelbundet under hela min graviditet. Vi körde kombinationsbehandling som bestod av halva tiden Kraniosakral terapi och andra halvan KBT-samtal. Det gick bättre och bättre för mig att slappna av under behandlingen, att våga släppa taget. Under samtalen utmanade du mig vilket ibland var jobbigt, men jag har förstått att det många gånger handlade om skuggsidor i mig som jag inte ville se.

Du har en unik förmåga att vara närvarande och lyssna aktivt. Du kom ihåg sådant jag sagt flera månader tidigare och det fick mig att känna mig sedd, som att det jag sa var viktigt trots att du träffade så många. Ibland kunde avbryta mig och säga: ”Var i kroppen kändes det då?” Det var nytt för mig. Vadå, skulle det kännas i kroppen? Jag ville vara duktig och pekade någonstans där jag kanske kände något. Jag inser idag vilken viktig information jag kan få från min kropp om jag lär mig lyssna.
Resan fortsätter. Du och jag hörs från tid till annan och ibland har jag behov av behandling. Då ställer du upp och oavsett vad känner jag alltid din värme och ditt stöd. Jag känner mig aldrig ensam och ju mer jag vågar öppna upp inför andra, desto mer inser jag vilket stöd jag har överallt omkring mig. Vi människor är mer lika än olika och tillsammans kan vi förändra världen.
Allt börjar med oss själva. Tack!

Maria Josefsson

2023-08-06T21:31:17+00:00

Maria Josefsson

Anette, jag har slutat tro på slumpen. Och att jag träffade dig var inte någon slump. Du var precis vad jag behövde där och då, jag visste bara inte om det själv förrän jag hittade din hemsida. Då hade jag nyligen fått reda på att jag var gravid och jag var sökande på den inre resa jag påbörjat. Jag kände att böcker inom personlig utveckling kunde vara hjälpsamma till en viss gräns. Nu behövde jag en mentor, någon som kunde hjälpa mig att utforska min egen visdom. Jag hade en övertygelse om att allt jag behöver finns inom mig, men utan dig vid min sida tror jag det tagit betydligt längre tid att nå dit jag är idag. Jag gick hos dig regelbundet under hela min graviditet. Vi körde kombinationsbehandling som bestod av halva tiden Kraniosakral terapi och andra halvan KBT-samtal. Det gick bättre och bättre för mig att slappna av under behandlingen, att våga släppa taget. Under samtalen utmanade du mig vilket ibland var jobbigt, men jag har förstått att det många gånger handlade om skuggsidor i mig som jag inte ville se. Du har en unik förmåga att vara närvarande och lyssna aktivt. Du kom ihåg sådant jag sagt flera månader tidigare och det fick mig att känna mig sedd, som att det jag sa var viktigt trots att du träffade så många. Ibland kunde avbryta mig och säga: ”Var i kroppen kändes det då?” Det var nytt för mig. Vadå, skulle det kännas i kroppen? Jag ville vara duktig och pekade någonstans där jag kanske kände något. Jag inser idag vilken viktig information jag kan få från min kropp om jag lär mig lyssna. Resan fortsätter. Du och jag hörs från tid till annan och ibland har jag behov av behandling. Då ställer du upp och oavsett...
För snart tre år sedan fick jag diagnosen ME/CFS (kroniskt trötthetssyndrom). Jag hade ständig diarré, feber, illamående, yrsel, ont i kroppen, koncentrationssvårigheter och en obeskrivlig trötthet. Experterna, dvs läkarna på Danderyds Sjukhus, gav mig beskedet att det är en livslång sjukdom. Jag tänker annorlunda och sökte därför andra alternativ.
Jag har tidigare fått hjälp av Kraniosakral terapi med stressproblematik och foglossning under graviditeten. Under de senaste två åren har jag gått på regelbundna behandlingar hos Anette. Jag upplever en klar förbättring i mitt tillstånd. För att bli frisk behöver man ta eget ansvar för sitt mående därmed promenerar jag, mediterar och utövar qigong samt EFT dagligen.

Jag upplever ett stort stöd från Anette i min läkningsprocess. Hon utstrålar lugn och trygghet. Genom behandlingarna hjälper hon min kropp att läka och bidrar dessutom med kloka ord. Idag har symptomen minskat avsevärt, vissa är helt borta. Jag är väldigt tacksam över all hjälp jag fått av Anette under de här åren. Jag är också är övertygad om att jag kommer att kunna leva ett fullt och friskt liv i framtiden.

Rebecka

2017-03-30T11:34:43+00:00

Rebecka

För snart tre år sedan fick jag diagnosen ME/CFS (kroniskt trötthetssyndrom). Jag hade ständig diarré, feber, illamående, yrsel, ont i kroppen, koncentrationssvårigheter och en obeskrivlig trötthet. Experterna, dvs läkarna på Danderyds Sjukhus, gav mig beskedet att det är en livslång sjukdom. Jag tänker annorlunda och sökte därför andra alternativ. Jag har tidigare fått hjälp av Kraniosakral terapi med stressproblematik och foglossning under graviditeten. Under de senaste två åren har jag gått på regelbundna behandlingar hos Anette. Jag upplever en klar förbättring i mitt tillstånd. För att bli frisk behöver man ta eget ansvar för sitt mående därmed promenerar jag, mediterar och utövar qigong samt EFT dagligen. Jag upplever ett stort stöd från Anette i min läkningsprocess. Hon utstrålar lugn och trygghet. Genom behandlingarna hjälper hon min kropp att läka och bidrar dessutom med kloka ord. Idag har symptomen minskat avsevärt, vissa är helt borta. Jag är väldigt tacksam över all hjälp jag fått av Anette under de här åren. Jag är också är övertygad om att jag kommer att kunna leva ett fullt och friskt liv i framtiden.
Jag har under flera års tid gått hos Anette för diverse problem med skelett, andning och värk.
Resultatet har blivit mycket bra. Anette har visat stort engagemang och ett varmt omhändertagande.
Jag kan på det varmaste rekommendera hennes tjänster.

Spångabo

2017-03-30T11:33:32+00:00

Spångabo

Jag har under flera års tid gått hos Anette för diverse problem med skelett, andning och värk. Resultatet har blivit mycket bra. Anette har visat stort engagemang och ett varmt omhändertagande. Jag kan på det varmaste rekommendera hennes tjänster.
Fantastiska behandlingar som gett mig ny energi och blivit till läkedom för kroppen!
Anette är mycket skicklig och man märker snabbt att hon har en rik kunskapskälla att ösa ur.
Hon är dessutom mycket inlyssnande och empatisk. Jag rekommenderar Anettes behandlingar å det varmaste.

Lena

2017-04-20T17:25:21+00:00

Lena

Fantastiska behandlingar som gett mig ny energi och blivit till läkedom för kroppen! Anette är mycket skicklig och man märker snabbt att hon har en rik kunskapskälla att ösa ur. Hon är dessutom mycket inlyssnande och empatisk. Jag rekommenderar Anettes behandlingar å det varmaste.
När jag började gå på behandling hos Anette vände mitt mående snabbt. Jag började må bättre, från hög stress och värk, till att hitta ett lugn och efterhand bli helt utan värk. Med Kraniosakrala behandlingar och ett stort stöd att fokusera på det som verkligen är viktigt, läkte både kropp och själ på kortare tid. Anette har hjälpt mig att hitta tillbaka och komma en stor bit framåt och är ett fortsatt stort stöd på många sätt. Att få denna typ av stöd blev en stor vändpunkt i livet för mig.

Cecilia Åberg

2019-10-16T15:03:30+00:00

Cecilia Åberg

När jag började gå på behandling hos Anette vände mitt mående snabbt. Jag började må bättre, från hög stress och värk, till att hitta ett lugn och efterhand bli helt utan värk. Med Kraniosakrala behandlingar och ett stort stöd att fokusera på det som verkligen är viktigt, läkte både kropp och själ på kortare tid. Anette har hjälpt mig att hitta tillbaka och komma en stor bit framåt och är ett fortsatt stort stöd på många sätt. Att få denna typ av stöd blev en stor vändpunkt i livet för mig.
Jag blev tipsad om Anette av min syster Madeleine, som hade träffat henne ett tag. Jag var nära att ingå kirurgiska ingrepp för min ländrygg, som smärtade mig kroniskt. Anette avrådde mig och började långsamt bearbeta min kropp försiktigt samt ge ergonomiska tips och rehab övningar och knep i vardagen hur ryggen kan värnas om. Exempelvis hur man städar, arbetar vid skrivbord med mera. Många bäckar små ledde till en rygg, som började må mycket bättre. Smärtar ännu idag till och från men jag känner inte längre behov av operation.
Tusen tack till dig Anette och ditt bemötande. Både terapeutiskt och fysiskt hjälpte du mig att må bättre i livet. Det kommer jag alltid att vara tacksam över.

Michel Szabo

2019-10-16T14:47:27+00:00

Michel Szabo

Jag blev tipsad om Anette av min syster Madeleine, som hade träffat henne ett tag. Jag var nära att ingå kirurgiska ingrepp för min ländrygg, som smärtade mig kroniskt. Anette avrådde mig och började långsamt bearbeta min kropp försiktigt samt ge ergonomiska tips och rehab övningar och knep i vardagen hur ryggen kan värnas om. Exempelvis hur man städar, arbetar vid skrivbord med mera. Många bäckar små ledde till en rygg, som började må mycket bättre. Smärtar ännu idag till och från men jag känner inte längre behov av operation. Tusen tack till dig Anette och ditt bemötande. Både terapeutiskt och fysiskt hjälpte du mig att må bättre i livet. Det kommer jag alltid att vara tacksam över.
Anette hjälpte mig att reda ut mina känslor och funderingar och gav mig verktyg att hantera situationer, som jag upplevde som väldigt svåra. Efter våra samtal känner jag mig tryggare i mina egna upplevelser och kan nu vara tydligare i min kommunikation mot andra. Jag bokade helst kombinationsbehandlingen, för att jobba både med mitt mentala och mitt fysiska välmående. Detta har hjälpt mig oerhört, Tack Anette!!

Jennifer

2017-07-31T21:51:20+00:00

Jennifer

Anette hjälpte mig att reda ut mina känslor och funderingar och gav mig verktyg att hantera situationer, som jag upplevde som väldigt svåra. Efter våra samtal känner jag mig tryggare i mina egna upplevelser och kan nu vara tydligare i min kommunikation mot andra. Jag bokade helst kombinationsbehandlingen, för att jobba både med mitt mentala och mitt fysiska välmående. Detta har hjälpt mig oerhört, Tack Anette!!